Demokrat Parti Heyeti, Kaymakam Tanrıkulu´nu Ziyaret Etti

-Demokrat Parti Korkuteli İlçe Başkanı Ahmet Gökalp ve partililer, Korkuteli Kaymakam Erol Tanrıkulu´nu makamında ziyaret etti. Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, ziyaretleri kabul etmeye devam ediy

-Demokrat Parti Korkuteli İlçe Başkanı Ahmet Gökalp ve partililer, Korkuteli Kaymakam Erol Tanrıkulu´nu makamında ziyaret etti.
Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, ziyaretleri kabul etmeye devam ediyor.
Demokrat Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökalp, hayırsever iş adamı ve Korkuteli Güreş Ağası İrfan Önal, KİAD Başkanı Halil Koparan, Ziraat Odası Başkanı Musa Fikri Büyükçetin, Türk Hava Kurumu (THK) Şube Başkanı Mehmet Karaca, Uzunoluk Mahalle Muhtarı İsmail Yılmaz, Kiremitli Mahalle Muhtarı Osman Küçükkarasucu, Kaymakam Erol Tanrıkulu´nu ziyaret etti.
Ziyarette ilçedeki tarım ve hayvancılıkla ilgili bilgi alışverişinde bulunulurken, Korkuteli Kaymakam Erol Tanrıkulu, "Ben makamında oturmayı seven bir kaymakam değilim. Esnafın içinde, çiftçinin içinde olmak isterim.Yaptığım incelemelerde köy ve mahallelerde bahçelerin bakımlı ve hep üretim yapar halde olduğunu gördüm. Bu da genç ve eğitimli kesimin bile tarım ve hayvancılıkla uğraştığını gösteriyor" dedi.
Ziraat Odası Başkanı Musa Fikri Büyükçetin ise ilçenin Türkiye´de mantar, sebze ve meyve üretiminde önemli bir ilçe olduğunu söyledi.
(AD-SK-Y)

17.10.2014 11:00:01 TSI

Google+ WhatsApp