Cuma Namazında Dehşet Saçtı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Sakarya´nın Kocaali ilçesinde bir şahıs, camide namaz kılan iki kişiyi silahla yaraladıktan sonra kendini de vurarak intihar etmek istedi. Olayda bir kişi öldü, iki kişi de yaralandı. Olay Sakarya´

Sakarya´nın Kocaali ilçesinde bir şahıs, camide namaz kılan iki kişiyi silahla yaraladıktan sonra kendini de vurarak intihar etmek istedi. Olayda bir kişi öldü, iki kişi de yaralandı.
Olay Sakarya´nın Kocaali ilçesi Demiraçma köyü Demiraçma Camisinde meydana geldi. Hasan Ş isimli şahıs, aralarında husumet olduğu iddia edilen ve 1975 yılında babasının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü Abuzer Cengiz ve Burhan Cengiz´i namaz kıldıkları sırada silahla vurdu. Cami cemaati kanlar içerisinde yere yığılan iki şahsa ilk müdahaleyi yaptı ve durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Burhan Cengiz´in hayatını kaybettiğini belirledi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yeğeni Abuzer Cengiz de ağır yaralı olarak Kocaali Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı.
Olay sonrası camiden kaçarak evine giden Hasan Ş, evinin bahçesinde olayda kullandığı silahla kendini de vurarak yaraladı.
Hasan Ş.´in, Abuzer ve Burhan Cengiz´e 1975 yılında babasının öldürülmesinden sorumlu tuttuğu gerekçesiyle saldırdığı iddia edildi.
Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
(KÜ-HO-Y)

17.10.2014 16:24:20 TSI

Google+ WhatsApp