Chp´den Manisa´da Alternatif Cumhuriyet Bayramı Kutlaması (Fotoğraflı

Manisa´da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve bir çok sivil toplum kuruluşu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı alternatif törenle kutladı. Manisa´daki resmi törenin ardından ayrı bir kutlama gerçekleştiren

Manisa´da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve bir çok sivil toplum kuruluşu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı alternatif törenle kutladı.
Manisa´daki resmi törenin ardından ayrı bir kutlama gerçekleştiren sivil toplum kuruluşları ilk olarak Manisa 19 Mayıs Stadyumu´ndan toplanarak Cumhuriyet Meydanı´na sloganlar atarak yürüdü.
CHP İl Başkanlığı, İşçi Partisi Manisa İl Teşkilatı, ADD Manisa Şubesi, Eğitim-İş Manisa Şubesi ve birçok sivil toplum kuruluşu yer aldığı yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı´nda bir tören düzenlendi. Törene CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, CHP İl Başkanı Cahit Kaplan, sivil toplum kuruluşu başkanları ve üyeleri yer aldı. CHP İl Başkanı Cahit Kaplan ve sivil toplum kuruluşları başkanları tarafından Milli Egemenlik Anıtı´na çelenk bırakılması ile başlayan törende ADD Manisa Şube Başkanı Gülbahar Tahmilci, sivil toplum kuruluşları adına açıklama yaptı. Tahmilci´nin konuşmasının ardından 9 yaşındaki Miraç Ussuz ´Mustafa Kemal´in kağnısı´ isimli bir şiir okudu. Tören okunan şiirin ardından sona erdi.
(EE-SC)

29.10.2014 14:35:15 TSI

Google+ WhatsApp