CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DR. SEMA KARAOĞLU'NDA POLİS HAFTASI MESAJI

CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DR. SEMA KARAOĞLU'NDA POLİS HAFTASI MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Milletvekili aday adayı olan Dr. Sema Karaoğlu, Türk Polis Teşkilatının 178'nci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ülkemizde toplumsal huzur, vatandaşların can ve mal güvenliği için gece gündüz büyük bir özveriyle çalışan güvenlik birimlerinin zor ve kutsal bir vazife yerine getirdiklerini vurgulayan Karaoğlu, " Polis teşkilatımızın, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bulunması için gösterdiği gayret ve mesai kavramı gözetmeksizin fedakarca yaptığı çalışmalar her türlü takdire şayandır" dedi.

CHP Milletvekili aday adayı Dr. Sema Karaoğlu, kahramanca görevlerini yürüten tüm emniyet teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftası'nı kutladı.

Yazılı bir açıklama yapan CHP Milletvekili aday adayı Dr. Sema Karaoğlu, asayiş, trafik ve daha birçok farklı birimleri ile polislerin vatandaşlarla her zaman iç içe olduğunu ve vatandaşların sevgisinden güç aldığını belirtti.

Karaoğlu,  "Halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden, fedakarca çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 178. kuruluş yıl dönümünü büyük bir gurur ve mutlulukla kutlamaktayız. Toplumsal barışımızın, huzur ve güvenliğimizin teminatı olan polis teşkilatımız, ülkemizin en köklü kurumlarından biridir. Polisimizin özverili çalışmaları vatandaşlarımızı daha huzurlu ve güvenli kılmakta, ilçelerimizi, illerimizi ve ülkemizi daha yaşanabilir bir hale getirmektedir. Polis teşkilatımızın, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bulunması için gösterdiği gayret ve mesai kavramı gözetmeksizin fedakarca yaptığı çalışmalar her türlü takdire şayandır." dedi.

CHP Milletvekili aday adayı Dr. Karaoğlu, "Gücünü Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten ve şanlı bayrağımızdan alan Polis Teşkilatımız, vatanın bütünlüğü, demokrasi ve özgürlüklerimiz için büyük bir gayretle çalışmakta, bizlerin huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamamızı sağlamaktadır. Polis teşkilatımızın 178.yaşını, 10 Nisan Polis Haftası'nı kutluyor, tüm Emniyet mensuplarına adil, eşit ve güler yüzlü çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ebedi başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatan toprakları için canını hiçe sayan tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Google+ WhatsApp