CHP Kayseri İl Başkanı Keskin: “Kayseri bir an önce rant belediyeciliğinden çıkmalıdır”

CHP Kayseri İl Başkanı Keskin: “Kayseri bir an önce rant belediyeciliğinden çıkmalıdır”

Kayseri halkının depreme hazırlıklı olarak yaşaması gerektiğini ifade eden CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin; “Kayseri Türkiye’de dikey olarak ilk sıralarda bulunan bir şehirdir yani Kayseri bir arsa rantına dönüşmüştür. Kayseri belediyeciliği bir an önce rant belediyeciliğinden çıkmalı insana odaklı depreme hazırlıklı belediyelere dönüşmelidir”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi, 6 Şubat Depremlerini anmak maksadıyla Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığı binasında basın açıklamasında bulundu.
 
Kayseri halkının depreme hazırlıklı olarak yaşaması gerektiğini ifade eden CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin; “Tam 1 yıl önce bizim de bizzat yaşadığımız yüzyılın felaketi dediğimiz ülkemizdeki acı bir deprem yaşadık. Deprem sadece bir bölgeye ait değildir bir faciadır. Dünyanın neresinde olunursa olunsun büyük yıkımlara neden olur ama bu doğa olayını da kader gibi görmekten çok tedbirlerini alarak hazırlıklı olmalıyız. Toplum olarak da deprem bölgesinde olduğumuz için depreme hazırlıklı olarak yaşamak zorundayız. Deprem yaşandıktan sonra yapacağınız tedbirlerin hiçbir anlamı kalmıyor. 1 yıl geçmesine rağmen depremin izlerini depremin acılarını bizzat fiili olarak yaşayan insanlar var bu anlamda özellikle yerel seçimlere giderken bütün Belediye Başkan Adaylarının Kayseri için öncelik yapması gereken konulardan birisi de depreme hazırlıklı bir kent oluşturmaktır. Kayseri Türkiye’de dikey olarak ilk sıralarda bulunan bir şehirdir yani Kayseri bir arsa rantına dönüşmüştür. Kayseri belediyeciliği bir an önce rant belediyeciliğinden çıkmalı insana odaklı depreme hazırlıklı belediyelere dönüşmelidir” dedi.

Google+ WhatsApp