CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, ADALET YÜRÜYÜŞÜNÜN 3. GÜNÜNDE YÜRÜYÜŞ ÖNCESİNDE BASIN MENSUPLARININ SORULARINI YANITLADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü’nün üçüncü gününe, geceyi geçirdiği Kazan ilçesi yakınlarındaki kamp alanından başladı.

Değerli basın mensupları, bugün adalet yürüyüşümüzün 3. Günü.

Yine büyük bir azim ve kararlılıkla adalet için yürüyeceğiz. Değişik kesimlerden özellikle iktidar kanadından eleştiriler geliyor, eleştirileri de saygıyla karşılıyoruz. Eğer bizim yürüyüşümüz onları rahatsız ediyorsa bu da bizim amacımıza hizmet ediyor. En azından amacımızı gerçekleştirmek için duyarsız vicdanlar duyarlı hale gelir. Dün bir haber aldım, sizler de haberi aldınız. Kavurmacı’nın tekrar tutuklanması için karar çıktığı söylendi. Bu kararı doğru bulmadığımı ifade etmek isterim. Yargıda çifte standart olmamalı, asıl olan tutuksuz yargılamadır. Zaman zaman eleştirdik, zaman zaman yargının bu tür kararlarının doğru olmadığını, çifte standart yarattığını ve toplumu ayrıştığını ifade ettik. Ben kesin mahkûmiyet kararı çıkmadığı sürece insanların tutuklanmalarını doğru bulmuyorum. Hepinize teşekkür ederim değerli arkadaşlarım.

Google+ WhatsApp