CHP Genel Başkan Yardımcısı Karatepe Kayseri’de Konuştu: Her Seçim Bölgesi Bir İktidar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Karatepe Kayseri’de Konuştu: Her Seçim Bölgesi Bir İktidar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yalçın Karatepe Kayseri’de seçim öncesi açıklamalarda bulundu. Karatepe, “Her seçim bölgesi bir iktidar. O yüzden hangi seçim bölgesinde olursanız olun bugün Kayseri’de bulunduğumuz için Kayseri özelinde söylüyorum. Her bir ilçe, Büyükşehir belediyesi bir iktidarı temsil ediyor” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yalçın Karatepe, seçim öncesi Kayseri İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarete Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, İl Başkanı Feyzullah Keskin, İl kadın Kolları Başkanı Burcu Avcı, İlçe Başkanları ve Belediye Başkan Adayları ile partililer katıldı. 
Ziyarette konuşan CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe’ye seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 
 
Daha sonra konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yalçın Karatepe ise Sosyal Demokrat Belediyeciliğe değindi. Karatepe şunları kaydetti: 
Biz bugün Sosyal Demokrat Belediyecilik dediğimiz zaman övündüğümüz konu aslında yoksullukla mücadele etmeye yönelik şeyler. Çocuğunu huzur içinde bırakabileceği, işe gidebileceği, beslenmesini kolaylıkla sağlayabileceği, evde yaşlı bakımı verilebileceği hizmetler.  Dolayısıyla aslında biz bu seçimde bin 400 tane iktidar seçiyoruz.  Her seçim bölgesi bir iktidar.  O yüzden hangi seçim bölgesinde olursanız olun bugün Kayseri’de bulunduğumuz için Kayseri özelinde söylüyorum.  Her bir ilçe, Büyükşehir belediyesi bir iktidarı temsil ediyor.  
Buradaki değişimi hayatlarınızda etki edeceğini diğer yerlerdeki sosyal demokrat belediyecilikleri görüyorsunuz.  Ankara bize de yakın yani Kayseri’ye de yakın.  Halkın ne kadar memnun olduğunu Halkın hayatına belediye başkanı ve yönetim zihniyetini değişmesinin nasıl etki ettiğini çok rahatlıkla görüyoruz.  Siz hatırlayacaksınız plastikten yapılmış dinozorlara 800 milyon dolar harcandı 800 milyon dolar Ne kadar büyük bir rakam olduğunu biliyoruz. Binlerce aile milyonlarca insana hizmet götürülebilir.  Plastikten dinozor onlarda yok şu.  Dolayısıyla bu zihniyet değişikliği yönetim değişikliğinin doğrudan Vatandaşın hayatına etki ettiğini biliyoruz.  Kızmadan, küsmeden, umutsuzluğa kapılmadan, her seçim bölgesini bir iktidar bölgesi olarak görüp oraya yönelik çalışmak lazım.  Biz Genel Merkez olarak Kayseri’den beklentimiz oldukça yüksek. Bugün burada genç başkanımız, başarılı milletvekilimiz, ilçe başkanlarımızla tanıştık, Belediye başkan adaylarımız var. Sizleri yakından tanıyınca umudumuz daha da yükseldiğini görüyoruz. Başarılı olacağınızı biliyoruz. İyi haberlerinizi bekliyoruz. İnşallah Kayseri’yi Sosyal Demokrat Belediyecilikle Cumhuriyet Halk Partisi Belediyecilikle tanıştırmak için 31 Mart iyi bir fırsat olacak. 1 Nisan’dan itibaren Kayserililer “Evet beklediğimiz de buydu bundan sonra biz bu tür belediyecilik hizmetleriyle yürümek istiyoruz” diyebilecekleri bir sonucun ortaya çıkmasını temenni ediyorum.

Google+ WhatsApp