Çarşıda Bayram yoğunluğu

Çarşıda Bayram yoğunluğu

Ramazan Bayramı hazırlıkları devam ederken vatandaş bayram alışverişi için çarşının yolunu tuttu. Bazı vatandaşlar hayat pahalılığından şikayet ederek fiyatların tutarsız olduğunu dile getirdi.

Ramazan Bayramı hazırlıkları arefe günü de sürüyor. Vatandaş bayram alışverişi için çarşının yolunu tuttu. Bayram nedeniyle yoğunluk olan çarşıda bazı vatandaşlar fiyatların yüksek olduğunu belirtirken bazı vatandaşlar ise hayat pahalılığı olduğunu dile getirdi. 
 
 
“TUTARSIZ BİR FİYAT DALGASI VAR”
Tutarız fiyatlandırma olduğundan bahseden bir vatandaş, “İnsanlarda şikayet yok. Alışveriş tam gaz devam ediyor. İnşallah bayramda kazasız belasız geçer. Fiyatlar iyi değil, tutarsız bir fiyat dalgası var. Bir yerde 5 lira, diğer yerde 3 lira” şeklinde konuştu.
 
“HERKES ALIM GÜCÜNÜ ZORLAYARAK ALIYOR”
Hayat pahalılığının insanları zorladığını dile getiren bir vatandaş ise “Fiyatlar idare eder ama pahalılığın yüksek olduğunu herkes biliyor. Herkes alım gücünü zorlayarak alıyor. Bayramın iyi geçmesini Allah’tan dilememiz lazım” diye konuştu.
 
“FİYATLAR CAN YAKIYOR”
 
Pahalılıktan bahseden bir vatandaş, “Bayram hazırlıklarına daha önceden başladık. Alışverişimizi yapıyoruz. Şekerdir, ayakkabıdır, ama fiyatlar ister istemez Türkiye ekonomisinde biraz daha pahalı. Fiyatlar can yakıyor” dedi. 
 
Başka bir vatandaş ise çarşıdaki fiyatların pazardan daha uygun olduğunu dile getirerek “Çarşıda fiyatlar fena değil, pazara gitmiyoruz 50 liralık tişörtlerden aldık. Pazara gidemiyoruz. Bugün 20 bin lira, 50 bin lira maaş alsam pazarda ne işim var.  500 liradan aşağı pantolon yok”  ifadelerini kullandı. 

Google+ WhatsApp