Bünyan’da Değişimin En Önemli Destekçilerinin Kadınlar

Belediye Başkanımız Şinasi Gülcüoğlu AK Parti Bünyan Kadın Kolları 5.Olağan kongresine katıldı. Başkanımız:” AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınlarımıza ne kadar önem verdiği, kadının siyasette daha etkin yer alması için ne kadar gayret gösterdiğini hepimiz biliyoruz” dedi.

Başkan Gülcüoğlu“:Bünyan’da değişimin en önemli destekçilerinin kadınlar olduğunu belirterek, “Bünyanımız birlik ve beraberliğin üst düzeyde olduğu bir ilçe. Biz de, ilk günden beri Bünyanlı kadınlar için önemli çalışmalar yürütüyoruz. Bünyan’ın kadınlarının ne kadar vefakar ve cefakar olduğunu biliyoruz. Teşkilat çalışmalarımızda kadınların emekleri çok büyük. Hepsine teker teker çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar görevini laiki ile yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni seçilen Kadın Kolları Başkanımız Gülcan Özoğul ve yönetimine çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bünyan Kadın ve Gençlik Merkezinde düzenlenen kongreye Başkan Gülcüoğlu’nun yanı sıra AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin,AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Özkan Altun,İl ve İlçe Teşkilatı Yöneticileri ile teşkilat mensupları katıldı.

Google+ WhatsApp