Bünyan Belediyesi 2018 yılı Mart ayı meclis toplantısı Yapıldı

Bünyan Belediyesi 2018 yılı Mart ayı meclis toplantısı Belediye Meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu başkanlığında yapıldı. Belediye Meclisi gündeminde bulunan 9 maddeyi görüşerek karara bağladı.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu toplantı sonunda Belediye Meclis üyelerine teşekkür ederek;” Bünyan Belediye Meclisi olarak dualarımız Afrin’de hainleri yerle bir eden kahraman evlatlarımızla birlikte. Ülkemiz ve coğrafyamızın güveliği açısından hayati öneme sahip bir harekât yürütülüyor. Rabbim yiğit Mehmetlerimizi muzaffer eylesin. Bu vesile ile Afrin şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize acil şifalar temenni ediyoruz. Alınan kararların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KOSGEB ve Belediyemiz arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi “Kendi İşini Kurmak İsteyen Girişimciler” konulu projeye ortak olunmasına, projeye ait belgeleri imzalamak için Belediye Başkanına veya görevlendireceği bir personele yetki verilmesi, Yakutiye Mahallesi isminde yeni bir mahalle kurulması ile ilgili karar alınmış olup, mahalle sınırlarının belirlenmesi, İlçemiz Namık Kemal Ortaokulunun düzenlemiş olduğu “Okul Yazar Buluşmaları” projesi kapsamında öğrencilerin okuması için gerekli olan 15 takım Osmanlı Tarihi ve 15 takım Selçuklu Tarihi setlerinden Belediyemiz tarafından alınması karara bağlanan bazı maddeler.

Google+ WhatsApp