Beşiktaş´ta Serdar Kurtuluş Şoku İstanbul

Beşiktaş´ın dün Sivasspor´la oynadığı karşılaşmada sakatlanarak oyundan sedye ile çıkan Serdar Kurtuluş´un sağ diz iç yan bağında 2. derecede yırtık tespit edildi. Beşiktaş Kulüp Doktoru Ertuğrul K

Beşiktaş´ın dün Sivasspor´la oynadığı karşılaşmada sakatlanarak oyundan sedye ile çıkan Serdar Kurtuluş´un sağ diz iç yan bağında 2. derecede yırtık tespit edildi.
Beşiktaş Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık, sakatlığı bulunan siyah-beyazlı futbolcularla ilgili kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu. Serdar Kurtuluş´un durumu hakkında bilgi veren Karanlık, "Sivasspor ile oynanan mücadelede kramponu çime takılan ve sağ dizi dönen Serdar´ın Fulya Acıbadem Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi´nde MR´ı çekildi. Sağ diz iç yan bağında 2. derecede yırtık tespit edilen futbolcumuzun tedavisine başladık" dedi.
Jose Sosa ve Mustafa Pektemek´in tedavilerinin devam ettiğini belirten Ertuğrul Karanlık, "Bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. İki futbolcumuz da bugün itibarıyla koşulara başlamış durumdadır" diye konuştu.
(SK-SK-S)

20.10.2014 12:55:17 TSI

Google+ WhatsApp