Beşiktaş, Uefa´da Galibiyet Peşinde

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında Beşiktaş, Partizan karşısında deplasmanda galibiyet arayacak. FK Partizan Stadı´nda yarın TSİ 22.05´de oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Silvio Mazzolen

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında Beşiktaş, Partizan karşısında deplasmanda galibiyet arayacak.
FK Partizan Stadı´nda yarın TSİ 22.05´de oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Silvio Mazzoleni yönetecek. Mazzoleni´nin yardımcılıklarını Riccardo Di Firoe ve Matteo Passeri yapacak. Alessandro Giallatini ise maçın 4. hakemi olacak.

BEŞİKTAŞ AVANTAJ ELDE ETMEK İSTİYOR
UEFA Avrupa Ligi C Grubu´nda 3. maçlar öncesi Yunan ekibi Asteras Tripolis, topladığı 4 puanla ilk sırada yer alıyor. Beşiktaş ise grupta aynı puana sahip Tottenham´ın önünde averaj farkı ile 2. sırada yer alıyor. Beşiktaş, grupta oynadığı iki maçta da aldığı beraberliklerle iki puan topladı. Tottenham´ın üçüncü sırada yer aldığı C Grbu´nun sonuncusu ise 1 puanı olan Sırp ekibi Partizan.

BEŞİKTAŞ´TA 3 EKSİK
Beşiktaş´ta sakatlıkları süren Jose Ernesto Sosa, Mustafa Pektemek ve Serdar Kurtuluş, Partizan maçında forma giyemeyecek.

SÜPER LİG LİDERİ
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu´nun 6. haftasında Sivasspor´u başarılı bir performans sonunda 3-2 yenerek ligin zirvesindeki yerini koruyan siyah-beyazlılar, Partizan deplasmanından da galip dönerek bir üst tura yükselmek adına avantaj yakalamak istiyor. Beşiktaş, Sırbıstan ekibini devirmesi durumunda ise gruptaki ilk galibiyetini alıp, Avrupa Ligi´nde bu sezon 3 puanla tanışmış olacak.
C Grubu´nun diğer maçında ise İngiltere´nin Tottenham ekibi, Yunanistan´ın Asteras takımını konuk edecek. Bu karşılaşma da TSİ 22.05´te Londra´daki White Hart Lane Stadı´nda oynanacak.
(DG-DG-S)

22.10.2014 12:53:52 TSI

Google+ WhatsApp