BBP Kayseri Eski İl Başkanı Hakan Satılmış, MKYK’ya seçildi

BBP Kayseri Eski İl Başkanı Hakan Satılmış, MKYK’ya seçildi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri Eski İl Başkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Adayı Hakan Satılmış, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’na seçildi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri Eski İl Başkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Adayı Hakan Satılmış, Büyük Birlik Partisi’nin 12’nci Olağan Kurultayı’nda Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi.
12’nci Olağan Kurultayı’nın parti camiasına hayırlı olmasını dileyen Satılmış; parti camiasına ve teşkilatına yararlı işler yapacağını belirterek, “Genel başkanımızın takdirleriyle MKYK üyeliğine bizleri layık gören genel başkanımız sayın Mustafa Destici’ye sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Bu davanın bir neferi olarak; hizmetlerimize yüce Allah'ın izni ile devam edeceğiz. ‘Bir saniyesine bile hâkim olamadığımız bir dünya için, fırıldak olmanın anlamı yoktur’ diyerek bu kubbede hoş bir seda bırakan, siyaset hayatı boyunca demokrasinin, hak ve adaletin yanında duran, vatan ve millet sevdalısı, dava adamı, Anadolu'nun, yiğit evladı ebedi şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu, genel başkanımız sayın Mustafa Destici’yi ve dava arkadaşlarımızı asla mahcup etmeyeceğiz. Kayseri İl Başkanımız Erkan Demirci’ye, Teşkilat Başkanım Mustafa Dirmen’e, Melikgazi İlçe Başkanım Ercan Yozgat’a, Kocasinan İlçe Başkanım Ramazan Güneş’e, Talas İlçe Başkanım İsmail  Kılıç’a, Develi İlçe Başkanım Ramazan Aylanç’a, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İmdat Güven ve bütün teşkilat mensuplarımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Google+ WhatsApp