Başkan Kurt´tan Afyonkarahisar´daki Kazada Hayatını Kaybeden Öğrenciler İçin Taziye Mesajı

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Afyonkarahisar´ın Çay ilçesi yakınlarında meydana gelen ve 8 üniversite öğrencisinin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili taziye mesajı yayınladı. B

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Afyonkarahisar´ın Çay ilçesi yakınlarında meydana gelen ve 8 üniversite öğrencisinin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili taziye mesajı yayınladı.
Başkan Kurt mesajında, 8 üniversite öğrencisinin öldüğü kaza haberini üzüntü ile öğrendiğini ifade etti. Başkan Kurt ayrıca, "Eskişehir´e düzenledikleri gezi için yola çıkan Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, Afyonkarahisar´ın Çay ilçesi Karamık Köyü yakınlarında yaşanan kaza sonucu, pırıl pırıl 8 gencimizin ölüm haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin böyle talihsiz bir kaza sonucu hayatlarını kaybetmeleri bizleri ve tüm Türkiye´yi derinden üzmüştür. Kazada hayatını kaybeden gençlerimize Allah´tan rahmet; ailelerine, sevenlerine ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Aynı kazada araçta bulunan ve yaralı olarak kurtulan şoför ve 19 gencimize de acil şifalar diliyorum" ifadelerini kuallandı.
(GÖ-MET-Y)

25.10.2014 15:33:44 TSI

Google+ WhatsApp