BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “MAHALLELER YENİ HALİYLE DAHA MODERN OLACAK”

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “MAHALLELER YENİ HALİYLE DAHA MODERN OLACAK”

Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Mimarsinan Mahallesi Nefi Caddesi’nde ki yol yapım
 ve kaldırım döşeme çalışması devam ediyor.
Çalışmaların tamamlandığında Mimarsinan Mahallesi Nefi Caddesi’nin yeni haliyle daha modern bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Nefi Caddesi mahalle sakinlerinin yoğun olarak kullandığı bir yol. Aslında oldukça geniş ve kullanışlı olan ve vatandaşlarımızın rahat şekilde kullandığı bu caddemizde zaman içinde aşınan ve yıpranan malzemeler nedeniyle yenilenmesi gerekiyordu. Bizde Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizi bu bölgeye yönlendirdik.  Sökülen eski kilitli parke yerine modern, estetik, sağlam ve ekonomik ömrü daha uzun olan bazalt döşeme taşı kullandık. Bölgede oturan sakinlerin araçları için yine bazalt taşından konforlu ve düzenli otoparklar yapıyoruz.” Şeklinde konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini “Halkımıza en iyisini sunmak ve sorunlarına çözüm üretebilmek için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız.” diyerek tamamladı.
Bölge sakinleri ise hizmetlerinden dolayı Kocasinan Belediyesi ekiplerine ve Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkürlerini iletti.

Google+ WhatsApp