Başkan Büyükkılıç, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programına Katıldı

Başkan Büyükkılıç, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programına Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 17 Aralık 2016’da gerçekleşen hain bombalı saldırıda 15 askerin şehit, 54 askerin gazi olduğu Şehit Komandolar Durağı’ndaki anma programına katıldı. Başkan Büyükkılıç, “Kahraman yiğitlerimizi saygı ve rahmetle yad ediyorum. Şehir ailelerine sabırlar, gazilerimize de sağlıklı, hayırlı uzun ömürler temenni ediyorum” dedi.

Kayseri’de 17 Aralık 2016’da 15 askerin şehit, 54 askerin gazi olduğu hain terör saldırısının 7’nci yıldönümünde Şehit Komandolar Durağı önünde anma programı düzenlendi.

Anma programına Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Hv. Tuğgeneral Haldun Taşan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, siyasi parti il temsilcileri, ilçe belediye başkanları, üniversite rektörleri ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, şehit ve gazi yakınları, gaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Komandolar Durağı önünde, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aziz silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Kuran’ı Kerim tilaveti ve dua ile devam etti.

BÜYÜKKILIÇ, ŞEHİTLER DURAĞINA GÜL BIRAKTI

Programın sonunda protokol ile şehit aileleri yakınları ve gaziler, Şehit Komandolar Durağı’na gül bıraktı. Ayrıca Şehit Komandolar Durağı Türk bayraklarıyla donatıldı.

Google+ WhatsApp