Bakan Konvoyunda Kaza: 6 Yaralı

Partisinin il danışma kurulu toplantısına katılmak için Muğla´ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli´nin konvoyunda meydana gelen kazada, Milas AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi 3 kişinin

Partisinin il danışma kurulu toplantısına katılmak için Muğla´ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli´nin konvoyunda meydana gelen kazada, Milas AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi 3 kişinin de aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.
Kara yolu ile İzmir´den Muğla´ya hareket eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli´yi takip eden konvoyda bulunan AK Parti Milas İlçe Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Kıbrıslı´nın yönetimindeki 48 LV 976 plakalı araç, Menteşe ilçesine 3 kilometre kala Akçaova Mahallesi çıkışında kavşaktan geçerken Akçaova Mahallesi´ne dönüş yapan Faruk Kırlı yönetimindeki 48 NF 559 plakalı pikapla çarpıştı. Kazada AK Parti Milas İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Abdullah Kıbrıslı, Hüseyin Kurt ve Muhittin Savaş ile 3 kişi daha yaralandı. Yaralılar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Yücelen Hastanesi´nde tedavi altına alındı. Yaralılardan Milas AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kurt´un durumunun ciddi olduğu açıklandı.
Kaza sonrası aracını durdurup yaralıların yanına giden Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, daha sonra Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne giderek hastane yetkililerinden bilgi aldı.
(BT-İK-GS-Y)

25.10.2014 13:52:28 TSI

Google+ WhatsApp