Bakan Çelik Antalya´da

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Antalya´ya geldi. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Antalya´ya geldi. Bakan Çelik, ilk olarak

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Antalya´ya geldi.
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Antalya´ya geldi. Bakan Çelik, ilk olarak beraberindeki heyet ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile birlikte Antalya Valisi Muammer Türker´i makamında ziyaret etti. Vali Türker´e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Çelik, Manavgat´ta yoğun yağış nedeniyle meydana gelen selle ilgili üzüntülerini dile getirdi.
Antalya Valisi Muammer Türker´in Manavgat´a helikopterle gidip yerinde inceleme yapacağını da belirten Çelik, "Antalya benim bakanlığım alanı içinde önemli bir yere sahip. Antalya´ya geldiğimde Manavgat´ta meydana gelen sel felaketini duydum, çok üzüldüm. Antalya Valimiz Muammer Türker birazdan bölgeye giderek durumu yerinde inceleyeceklerdir. Selden zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmasının ardından Bakan Çelik´e Antalya´nın ünlü dokuma kilimi hediye edildi.
Bakan Çelik´in valilik ziyaretinin ardından Ak Parti Antalya İl Başkanlığındaki toplantıya katılmak üzere il binasına gideceği bildirildi.
(AÇ-SK-GS-Y)

25.10.2014 14:21:00 TSI

Google+ WhatsApp