Ato Başkanı Bezci: "cumhuriyetimizin 91. Yılı Milletimize Kutlu Olsun" Ankara

Ankara Ticaret Odası(ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu vatan için kanlarını döken şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor

Ankara Ticaret Odası(ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu vatan için kanlarını döken şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin 91. yılı milletimize kutlu olsun" dedi.
ATO Başkanı Bezci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Ankara Ticaret Odası´nın Cumhuriyet´le yaşıt bir oda olduğunu hatırlatan Bezci, mesajında şunları söyledi:
"Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu vatan için kanlarını döken şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk´ün önderliğinde kazanılan milli mücadele ile bu topraklarda tarihte eşine az rastlanan bir başarı gerçekleştirilmiştir. 29 Ekim 1923´te Cumhuriyet ilan edilerek milletin kayıtsız şartsız egemenliği kabul edilmiş ve bağımsızlık mücadelesinin ruhu ortaya konmuştur. Atatürk, "Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir" diyerek milletin egemenliğinin esas alındığını ilan etmiştir. 91. yılında Türk halkı, cumhurbaşkanını da kendi seçerek milletin egemenliğini devlet yönetiminde de ortaya koymuştur. Cumhuriyetimizin 91. yılı milletimize kutlu olsun."
(BC-YHY-Y)

28.10.2014 11:52:50 TSI

Google+ WhatsApp