Antalyalı Boksörlerin Büyük Başarısı

13-18 Ekim 2014 tarihleri arasında Uşak´ta yapılan Türkiye Büyükler Boks Şampiyonası 1.Grup eleme maçlarında Antalya´dan katılan Hakan Aydoğan sıkletinde finale kadar çıkarak ikinci olurken, İzzetin İ

13-18 Ekim 2014 tarihleri arasında Uşak´ta yapılan Türkiye Büyükler Boks Şampiyonası 1.Grup eleme maçlarında Antalya´dan katılan Hakan Aydoğan sıkletinde finale kadar çıkarak ikinci olurken, İzzetin İnce de kilosunda üçüncü oldu.
Sıkletlerinde ilk dört sporcunun Türkiye Şampiyonası´na katılabileceği eleme maçlarına Antalya´dan 60 kilogramda Hakan Aydoğan, 64 kilogramda Berat Şimşek, 69 kilogramda Tayfun Şimşek ve 81 kilogramda İzzettin İskender İnce katıldı.
Eleme maçlarında Hakan Aydoğan sıkletinde finale kadar çıkarak 2´nci olmayı başarırken, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan bir diğer Antalyalı sporcu ise İzzettin İnce oldu. İnce kilosunda 3´üncü oldu.
Antalyalı boksörler Hakan Aydoğan ve İzzettin İskender İnce, 22-27 Aralık 2014 tarihinde İskenderun´da yapılacak Türkiye Şampiyonası´nda Antalya´yı temsil edecek.
Antalya Boks İl Temsilcisi Remzi Ataman, İskenderun´da yapılacak Türkiye Şampiyonası´na katılacak boksörlere güvendiğini ve madalya beklediğini ifade etti.
(SK-Y)

21.10.2014 15:06:12 TSI

Google+ WhatsApp