Amerikalı Gazetecinin Cenazesi Ypg´lilerle Aynı Araçta Taşındı

Lübnan Asıllı Gazeteci Serena Shim´in cenazesine, erkek kardeşinin teşhis ve onayının ardından otopsi yapıldı. Shim´in cenazesi Kobani´deki çatışmalarda ölen 2 YPG´linin tabutlarının da bulunduğu cena

Lübnan Asıllı Gazeteci Serena Shim´in cenazesine, erkek kardeşinin teşhis ve onayının ardından otopsi yapıldı. Shim´in cenazesi Kobani´deki çatışmalarda ölen 2 YPG´linin tabutlarının da bulunduğu cenaze nakil aracıyla taşındı.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu´nda bekleyen İran´ın Press TV muhabiri Serena Shim´in cenazesi, kente gelen kardeşi Arkan El Sıbai tarafından teşhis edildi. Verilen onayın ardından Shim´in cenazesinin otopsi işlemi yapıldı. Hastane önüne gelen Jandarma olay yeri inceleme aracı tarafından Shim´in özel eşyaları alınırken, kardeşini teşhis eden Sıbai ise, kurumun önünde beklerken göz yaşlarına hakim olamadı. Shim´in cenazesi, Şiyar Ahmet ve Mazlum Batman kod adlı 2 YPG´li ile aynı cenaze aracına konuldu. Shim´in cenazesi, kimlikleri tespit edilemediği için ailelerine ulaşılamayan ve bir süre ailelerinin tespiti için bekletilecek olan YPG´lilerle birlikte Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi morguna nakledildi. Gece hastanede kalacağı belirtilen Shim´in cenazesinin, defin onayının ardından ailesine teslim edileceği belirtildi.
(SD-ÖK-Y)

20.10.2014 21:35:23 TSI

Google+ WhatsApp