Amerikalı Gazetecinin Cenazesi Ailesine Teslim Edildi

Şanlıurfa´nın Suruç ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Lübnan asıllı Amerikalı gazeteci Serena Shim´in cenazesi ailesine teslim edildi. İran´ın Press TV muhabiri Serena Shim, Su

Şanlıurfa´nın Suruç ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Lübnan asıllı Amerikalı gazeteci Serena Shim´in cenazesi ailesine teslim edildi.
İran´ın Press TV muhabiri Serena Shim, Suriye´nin Kobani bölgesindeki IŞİD ve YPG güçlerinin çatışmalarını takip etmek amacıyla geldiği Şanlıurfa´nın Suruç ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmiş, kaldırıldığı Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu´nda, erkek kardeşi tarafından teşhis edilmişti. Shim´in cenazesi ailesinin onayı ile yapılan otopsinin ardından defin izin işlemleri için Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı. Bugün gerçekleştirilen defin izni işlemlerinden sonra Shim´in cenazesi ailesine teslim edildi. Shim´in cenazesi özel bir cenaze aracı ile Şanlıurfa GAP Havalimanı´na götürüldü. Tarifeli uçakla İstanbul´a götürülecek olan Shim´in cenazesinin Lübnan´da defnedileceği öğrenildi.
(SD-SO-Y)

21.10.2014 18:07:00 TSI

Google+ WhatsApp