Alaşehir Ticaret Ve Sanayi Odası´ndan Sarıgöllü Öğrencilere Destek

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, dar gelirli öğrencilere verilmek üzere hazırlanan yardım paketi Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne teslim edildi. Sarıgöl ilçe Milli Eğitim Müdürlüğ

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, dar gelirli öğrencilere verilmek üzere hazırlanan yardım paketi Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne teslim edildi.
Sarıgöl ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen töerende bir konuşma yapan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan ´´Sarıgöl ve Alaşehir ilçelerimizde okumakta olan dar gelirli öğrencilerimiz için yardım paketleri hazırladık. Sarıgöl´de öğürencilere dağıtılmak üzere 350 Kg defter, 60 adet kaban, 150 çift ayakkabı, 50 adet okul çantası teslim ettik. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okullarda okumakta olan başarılı dar gelirli öğrencilere dağıtımını yapacak. Oda olarak her zaman eğitime destek vermeye hazırız.´´ dedi. Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Savaş Muratoğlu da yapılan yardımların memnuniyet verici olduğunu kaydetti.
(VS-KE)

23.10.2014 11:07:33 TSI

Google+ WhatsApp