AK PARTİ’DE NÖBETÇİ VEKİL UYGULAMASI START ALDI

AK PARTİ’DE NÖBETÇİ VEKİL UYGULAMASI START ALDI

Ak Parti Nöbetçi Milletvekili uygulaması, Ak Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu ile start aldı. Program öncesi basın mensuplarına gündemi değerlendiren Çopuroğlu, Filistin ile Hamas birlikleri arasında devam eden savaş ve bireysel silahlanma noktasında meclis çatısı altında yürütülen çalışmalara değindi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, "Nöbetçi Vekil" uygulaması kapsamında İl Başkanlığında gündemi değerlendirdi. Program öncesinde basın mensupları ile biraraya gelen Şaban Çopuroğlu, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına değindi. İsrail'in saldırılarını lanetleyen Çopuroğlu, İnşallah önümüzdeki süreçte bu katliamın son bulacağına inancımız tamdır." dedi.

Sözlerinin devamında meclis çatısı altında yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler veren Çopuroğlu, bunlardan birisinin de pompalı tüfek edinilimi ile ilgili olduğunu söyledi. Çopuroğlu, geçtiğimiz yıl 4 bine yakın insanın pompalı tüfekle can verdiğinin altını çizdi.

Yasal sıkıntılara bağlı olarak yediemin otoparklarında bekletilen araçların ekonomiye kazandırılması ile ilgili de adalet bakanına kanaatlerini bildirdiklerini hatırlatan Çopuroğlu, ‘ekim ayı çıkmadan 1 Kasım itibariyle fiiliyata döküldü. 25 milyar dolarlık bir rakamdan bahsediliyor” dedi.

Çalışma bakanına kıdem tazminatı fonu ile ilgili de görüş alış-verişinde bulunduklarının altını çizen Çopuroğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesi MHP Milletvekili Baki Ersoy’un merkez ilçe belediyelerde kendilerine çalışma alanı istedikleri yönündeki sosyal medya paylaşımını değindi. Çopuroğlu, “Bu konuda partilerimizin karar organları vardır. Görüşmeler yapılıyor. Yıl çıkmadan bu konuda genel merkez nezdinde açıklama yapılacaktır” dedi.

Çopuroğlu, açıklamasının ardından vatandaşlarla görüştü.

Google+ WhatsApp