Ak Parti Milletvekillerinden Bakan Yılmaz´a Ziyaret

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz´ı ziyaret etti. Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başka

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz´ı ziyaret etti.
Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz´ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette AK Parti Milletvekilleri Nevşehir ile ilgili sürdürülen ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirilmesi beklenen projeler hakkında Bakan Yılmaz´a bilgiler verdi.
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada: "Nevşehir Milletvekili arkadaşlarımız ve Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver ile birlikte Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz´ı ziyaret ederek Nevşehir´i ilgilendiren projelerle ilgili bir toplantı gerçekleştirdik. Çok sayıda projeye ilişkin verimli bir toplantı oldu. Sayın Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz Nevşehir´in büyük projelerine destek vermeye devam ediyor. Neticelerinin ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
(MÖZ-AÖ-Y)

17.10.2014 10:15:56 TSI

Google+ WhatsApp