AK Parti Kayseri Teşkilatı'ndan Ankara'ya Çıkarma

AK Parti Kayseri Teşkilatı'ndan Ankara'ya Çıkarma

AK Parti Kayseri Teşkilatı'ndan Ankara'ya Çıkarma

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Başkanlığı’nda toplanan 160 kişilik heyet TBMM’de gerçekleşen AK Parti Grup toplantısına katıldı.
AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nın organize ettiği, il yönetim kurulu üyeleri, il gençlik kolları üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve ilçe belediye başkanlarının oluşturduğu 160 kişilik heyet, Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleşen AK Parti Grup toplantısına katıldı.
Grup toplantısının ardından, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ve milletvekilleri eşliğinde meclisi gezen heyet, daha sonra Ekonomi Bakanlığı’na geçerek, Bakan Mustafa Elitaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Heyetin buradan sonraki durağı ise, Genel Merkez oldu. Genel Merkez’de ilk olarak, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ı ardından da Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret eden heyet, Özhaseki’den de brifing aldı.
Ankara ziyaretini değerlendiren İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, teşkilat olarak böylesi güzel bir günü yaşamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek şunları söyledi:
"Belki bir çok arkadaşımız ilk defa gelerek buranın havasını teneffüs etme imkanı buldu. Bizler ilden sizlere destek vermeye çalışıyoruz ama, asıl işi yapan burada sizlersiniz. Bu zor günlerde, geçiş sürecinde, önemli kararların alındığı kritik dönemde bizler sizlere sahada destek vermeye çalışıyoruz. Grup toplantısına katıldık. Meclisi gezdik. Ekonomi Bakanımız Mustafa Elitaş’ı ziyaret ettik. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki’den yapılan çalışmalar hakkında brifing aldık. Son derece olumlu bir ziyaret oldu. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. "
İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ziyaretler esnasında, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’a, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’a ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye el dokuması halı ve tablo hediye etti.

Google+ WhatsApp