AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer:

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer:

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer:

 

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Nöbetçi Vekillik kapsamında İl Teşkilatı’nda vatandaşların sorunlarını dinledi.
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer yıllar öncesindeki geleneğe yeniden başladıklarını ifade ederek, “Eskiden olan geleneğimizi bugün itibariyle İl Başkanlığı’mızda yeniden başlatmış bulunuyoruz. Biliyorsunuz bu gelenek yıllar öncesinde milletvekilleri ilde bir nöbetçi milletvekili uygulamasını Kayseri’den başlatmıştık. Yine aynı şekilde 1 Kasım seçimlerinden sonra 64. hükümetimizin de kurulmasıyla birlikte rutin olarak nöbetçi milletvekilliğini başlatmış bulunuyoruz. İlk olarak ben bu görevi üstlenmiş oldum. Bundan sonraki haftalar içerisinde de diğer milletvekili arkadaşlarım aynı şekilde nöbetlerini tutmaya devam edecekler. Bunun şöyle bir faydası var. Kayseri’de problemi olan, ulaşamayan değerli Kayserili hemşehrilerimiz partimizin il binasına gelerek burada problemlerini bizimle görüşerek problemleri ortadan kaldırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.
Seçimin ardından değerlendirmelerde bulunan Tamer, seçimin ardından çıkan sonuca saygı duyduklarını ve üzerlerindeki yükün daha da ağırlaştığını belirterek, ülkenin gelişimi için çalışacaklarını kaydetti. Tamer, “1 Kasım seçimlerini değerlendirecek olursak 7 Haziran’da sandıktan çıkan halkın iradesine her zaman saygılı olduk. Tek başına iktidara gelebilecek oyu da alamamıştık. 258 milletvekili ile koalisyon kurma çalışmalarımız oldu. Ama bunda başarılı olamadık. Daha sonra seçim kararı alınarak tekrar seçimlere gidildi. Sonuçlar 7 Haziran gibi olmadı. Daha önce AK Parti’ye güvenin, ülke geleceğine katkı koyan hükümetlerin yine AK Parti iktidarıyla devam kararı çıktı. Buna da saygı duyuyoruz. Biz biliyoruz ki bu sorumluluk ve yükümlülük içerisinde yükümüz ağır. Ancak etrafımızda kan gölü olan bir coğrafya üzerindeyiz. Özellikle son yıllarda Ortadoğu’da kaynayan kazanda Türkiye’nin istikrarını devam ettirmesi önemlidir diyoruz. Çünkü hem Ortadoğu politikasında da hem dünya için önemlidir diyoruz. Dolayısıyla tek başına iktidara gelmemizin de bu açıdan önemi büyüktü. 64. hükümetimiz güvenoyunu aldı, kabine kuruldu. Bakanlar Kurulu’nda Kayseri’den değerli bir milletvekili arkadaşımız Mustafa Elitaş Ekonomi Bakanı olarak Kayserimizi temsil edecek” şeklinde konuştu.
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, İl Başkanlığı’na gelen vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlarının çözülmesi konusunda görüş alışverişinde bulundu.

 

Google+ WhatsApp