Ak Parti Düzce Gençlik Kolları İl Müftüsü Selami Emen´e Ziyaret Etti

AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Camiler ve Din Görevliler Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Selami Emen´e bir ziyarette bulundular. Gerçekleşt

AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Camiler ve Din Görevliler Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Selami Emen´e bir ziyarette bulundular.
Gerçekleştirilen ziyarette Camiler ve Din Görevliler Haftası faaliyetleri ile ilgili bilgiler veren Emen, Düzce Müftülüğü olarak Düzce genelindeki kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte Düzce´de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman iç içe olduklarını söyledi. Bu yılki Camiler ve Din Görevliler Haftasının ana temasının `´Cami ve Gençlik´´ olduğunu belirten Emen; `´Bu anlamlı haftaya tüm genç kardeşlerimizi iştirak ederek camilerimize davet ediyorum´´ çağrısında bulundu.
AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri de, Camiler ve Din Görevliler Haftası münasebetiyle bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade ederek; kendilerini makamında ağırlayan İl Müftüsü Emen´e teşekkür ettiler.
(AY)

18.10.2014 11:39:57 TSI

Google+ WhatsApp