Adana´da Tekbaş Şirketler Grubu Tenis Turnuvası Sona Erdi

Adana Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü (ATDSSK) Başkanı Ali Baş, sürekli düzenledikleri turnuvalarda hedeflerinin milli takımlara ABD Açık Tenis Turnuvası´nda genç çift bayanlarda Türkiye´ye ilk k

Adana Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü (ATDSSK) Başkanı Ali Baş, sürekli düzenledikleri turnuvalarda hedeflerinin milli takımlara ABD Açık Tenis Turnuvası´nda genç çift bayanlarda Türkiye´ye ilk kez Grand Slam şampiyonluğunu kazandıran İpek Soylu gibi yetenekleri kazandırmak olduğunu söyledi.
Baş, ATDSSK kortlarında yaklaşık bir aydır devam eden ve 203 kadın ile erkeğin katıldığı tenis turnuvasının ödül töreninde yaptığı konuşmada, çağdaş tesisler, deneyimli antrenörler ve bilinçli üyeler ile teniste sağlanan başarılarla kulübün adanın ülke genelinde duyulduğundan duyduğu memnuniyeti anlatarak hizmeti geçenlere teşekkür etti.
ATDSSK Tenis Şubesi Kaptanı Selçuk Şerifoğlu, kulübü okullara ve tenis sevdalısı vatandaşlara da açtıklarını, açık ve kapalı çağdaş tenis kortlarıyla uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapmaya hazır olduklarını belirterek, turnuvaya sponsorluk yapan kişi ve kurumlara teşekkür etti, ayrıca dereceye giren sporcuları kutladı.
Etkinlik kapsamında, ABD´de geçirdiği kaza sonucunda yaşamanı kaybeden kulübün eski milli tenisçisi Sinan Südaş´ın babası , kulüple gönül bağı bulunan İbrahim Südaş ve ekibi caz müziğinin yanı sıra Deniz Ersü´nün Türkçe ve İngilizce seslendirdiği parçalarla konukları eğlendirdiler.

KİMLER ÖDÜL KAZANDI?
16 yaş çift bayanlarda Türkiye Şampiyonu olan, kulübün sporcusu Nurseda Akovalıer´ı Başkan Ali Baş Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Tekbaş Şirketler Grubu Tenis Turnuvası´nda dereceye girenlere kupanın yanı sıra Cumhuriyet altınını, Başkan Ali Baş, Genel Sekreter Dr. Tanju Altınsoy, Tenis Kaptanı Selçuk Şerifoğlu ile yönetim kurulu üyeleri dağıttı.
Ayrıca, gerçekleştirilen çekilişle Sanat Karo Seramik, İpek Yolu, Keskin İnşaat, CTN Makine, Yeni Koza, Adana Dans Akademisi, 5 Ocak Restoran, Acıbadem Hastanesi, Wilson, Ziyapaşa Özsüt, Tenis Dünyası Dergisi, Ege Balık ve Çaba Restoran çeşitli ödüller dağıttılar.
Bu arada, dereceye giren sporcuların isimleri şöyle:
Master Bayanlar: Şengül Keskin, Ece Şanıvar
A Grubu Bayanlar: Aydan Özenir, Gönül Gülü
B Grubu Bayanlar: Emsal Danışoğlu, Nadide Gizir
C Grubu Bayanlar: Ezgi Müftüoğlu, Bilge Hançer
Master Erkekler: Özkan Çetin, Yasin Gülbahçe
A Grubu Erkekler: İbrahim Bahçıvan, Hacı Apak
B Grubu Erkekler: Melih Şimşek, Başar Baykam
C Grubu Erkekler: İbrahim Erkan, Cengiz Çöğlü
(ELF-Y)

28.10.2014 10:31:45 TSI

Google+ WhatsApp