3.uluslararası Adana Tango Festivali

Adana´da geçen yıl bin kişilik salonunda dünyanın en ünlü tango orkestrası ve dansçılarına ev sahipliği yapan Adana Sheraton, bu yıl da Tango Festivali´nin bir etkinliğine ev sahipliği yapacak. Cas

Adana´da geçen yıl bin kişilik salonunda dünyanın en ünlü tango orkestrası ve dansçılarına ev sahipliği yapan Adana Sheraton, bu yıl da Tango Festivali´nin bir etkinliğine ev sahipliği yapacak.
Casa De La Danza Dans Evi tarafından, Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ´nin desteğiyle düzenlenen uluslararası festival 23-26 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Rusya ve Arjantin´den ünlü tangocular ile orkestranın katılacağı etkinliklerin açılışı 23 Ekim Perşembe günü Ziyapaşa Bulvarı´ndaki Şinasi Efendi Sokağı´nda gerçekleşecek. 24 Ekim saat 21.00´de Tarihi Adana Kız Lisesi´nde Miguel Calvo Pelin Calvo ve 25 Ekim saat 21:00´de Sheraton Otel´de Demian Garcia Fatima Vitale, Lübnan´dan Pamela Maouad Mark Samuel ile İstanbul´dan Utku Küley İris Başak Doğru çiftlerinin şovları sahnelenecek. 26 Ekim saat 20:00´de Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu´nda Solo Tango Orkestrası konser verecek ve dansçılar şovlarını sergileyecek.
Organizasyonu gerçekleştiren Burcu Doruk, dünya tango dünyasında Adana´nın bir kez daha konuşulacak olmasından mutluluk duyduğunu, gösterilerde yine çok ünlü DJ´lerin seslendirme yapacağını söyledi.
Festival etkinlik biletleri, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Gişesi, La Noche, Leman Kültür ile Casa De La Danza Dans Evi´nden temin edilebiliyor.
(ELF-Y)

17.10.2014 15:14:42 TSI

Google+ WhatsApp