15’inci Yıl Anısına Kahvaltı Organizasyonu

Koblenz Fenerbahçeliler Derneğimiz, her sene olduğu gibi bu senede aralık ayının ilk pazar günü derneğin 15’inci yaş günü anısına bir kahvaltı organize etti.

Organizasyona; Dernek Yönetim Kurulu ve Üyeleri, Rheinland-Pfalz/Saarland Türk Öğretmenler Derneği, TDF-Neuwied, AWO, Koblenz Göç ve Uyum meclisi, ATM, TG-RP ve Köln Fenerbahçeliler Derneği katıldı.

Koblenz Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Fevzi Kaplan yaptığı konuşmada “Derneğimizin 15’inci yaş gününü güzel bir kahvaltı ile kutluyoruz. Davetimize uyup bizleri yalnız bırakmayarak katılan ve katkıda bulunan hepinize çok teşekkür ederiz. Ayrıca bu güzel kahvaltıya sponsor veya emeği ile katkıda bulunan yönetimdeki arkadaşlarım; Kenan Erdem, Mehmet Koç, Aziz Külâhçıoğlu, Bahri Aras, Zafer Duman, Enis Güler ile gizli kahramanlarımız hanımlarımıza da çok teşekkür ederim” dedi.

Önümüzdeki Mart ayında Fenerbahçemiz ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçı için İstanbul’a tur düzenleyeceklerini de belirten Kaplan, yurt dışında yaşayan taraftarlarımıza, derneklerine sahip çıkmaları gerektiğini anlattı.

Nisan ayında Almanya Fenerbahçeli Dernekler Birliği’ne (AFDB) ev sahipliği yapacaklarını ifade eden ve destek isteyen Fevzi Kaplan, “Fenerbahçemizin önümüzdeki yıllarda da bayrağını Avrupa’da dalgalandırmak bizlere ve bizden sonra yetişen genç nesillere aittir. Atam izindeyiz, bizler de senin yolunda giden Fenerbahçelileriz” diyerek sözlerini noktaladı.

Google+ WhatsApp