YÖNESEL ÜRÜN FUARINA YOĞUN İLGİ

YÖNESEL ÜRÜN FUARINA YOĞUN İLGİ

Yerel lezzetlerin ve el sanatlarının bir araya geldiği Yöresel Ürünler Fuarı, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Sun fuarcılık tarafından düzenlenen ve birçok farklı yöreden gelen üreticilerin katılımıyla gerçekleşiyor.

Dünya ticaret merkezi fuar alanında açılışı yapılan Yöresel Ürünler Fuarı'nda, Karadeniz, Ege, Akdeniz ve Doğu Anadolu illerinden birçok firma kendi bölgelerinin meşhur ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.Yöresel ürünler fuarına ilginin oldukça yüksek olduğunu kaydeden Sun Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Saçmacı, "Bu etkinlik, ülkemizin zengin kültürel mirasını ve yöresel lezzetlerini keşfetmek isteyenleri bir araya getiriyor. Burada, organik tarım ürünlerinden el yapımı hediyelik eşyalara, geleneksel dokuma ürünlerinden yöresel mutfak lezzetlerine kadar birçok ürünü bulabilirsiniz" dedi.Fuar boyunca, ziyaretçilere yöresel lezzetlerin tadına bakma, el sanatlarını yakından inceleme ve doğal ürünlerle ilgili bilgi alabilme fırsatı sunulacak.

4-12 Eylül tarihleri arasında açık açık kalacak olan fuarda, yerel üreticilerin ürünlerini tanıtarak ekonomilerine katkıda bulunmalarını sağlarken, ziyaretçilere de benzersiz ve özgün ürünlerle tanışma imkanı sağlanacak.

Google+ WhatsApp