Yolun Karşısına Geçirme Bahanesiyle Yaşlı Kadının Emekli Maaşını Çaldılar

Tekirdağ´da yaşlı bir kadının yeni çektiği emekli maaşını, yolun karşısına geçirme bahanesiyle çaldılar. Edinilen bilgiye göre, Hükümet Caddesi üzerinde bulunan PTT´den emekli maaşını çektikten sonra

Tekirdağ´da yaşlı bir kadının yeni çektiği emekli maaşını, yolun karşısına geçirme bahanesiyle çaldılar.
Edinilen bilgiye göre, Hükümet Caddesi üzerinde bulunan PTT´den emekli maaşını çektikten sonra yolun karşısına geçmeye çalışan Ayşe Ural´ın (71) yanına yaklaşan bir kadın, Ural´a yardım ederek karşıya geçirmek istedi. Karşıya geçtikten sonra parasını kontrol eden Ural, yeni çektiği emekli maaşının yerinde olmadığını fark etti. Bunun üzerine çevredekilerden yardım isteyen Ural, yanına gelip koluna giren kadını tanımadığını, karşıya geçtikten sonra cebindeki yeni çektiği emekli maaşı olan 879 TL´nin çalındığını fark ettiğini, olay sonrası caddede seslendiğini fakat kadının kaçarak uzaklaştığını belirtti.
Yaşlı kadının çevredekilerden yardım istemesi üzerine vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızın yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Olaya karışan şüpheli kadının bulunmasına yönelik inceleme kapsamında çevrede bulunan iş yerlerinin ve PTT´nin kamera kayıtları incelemeye alındı.
(SY-MK-SO-Y)

28.10.2014 12:40:29 TSI

Google+ WhatsApp