Yılmaz: 'MHP batarya yenilemek zorundadır'

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) değişilikler olması gerektiğini savunarak, "Memleket elden gitmeden MHP batarya yenilemek zorundadır" dedi.

Yılmaz: 'MHP batarya yenilemek zorundadır' Ahmet Reyiz Yılmaz

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yaptığı açıklamada, Türkiye siyasi tarihinin son 15 yıllık tarihine atıfta bulunarak, "Türkiye de siyasi tablo ve siyasilerin son 15 yıllık performansı ülkeyi bugünkü çıkmaza getirmiştir. Üst üste yapılan basiretsiz ve beceriksiz hatalar ne yazık ki milleti bir arada tutmak, güçlü bir birlik yapısı oluşturmak yerine ayrıştırma ve milleti birbirine yabancılaştırma çabalarına mağlup etmiştir" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri'ne eleştirilerde bulunan Yılmaz, "Memleket elden gitmeden MHP batarya yenilemek zorundadır. Milli irade Devlet Bahçeli tarafından yıllarca bir çuvala konulup ağzı bağlanmış Türkiye'de gerçek manada bir milliyetçi ve muhafazakar iktidarın önü sürekli kesilmiştir. Sayın Bahçeli konusu da ısrarımı sürdürmekteyim. Bu memleketin kurtuluşu MHP yönetimin de yapılacak basiretli bir değişikliğe bağlıdır. Aksi takdirde milletimiz çözülmeye daha da kötüsü bölünmeye mahkum edilecektir"diye konuştu.

Google+ WhatsApp