YAZI ŞENLENDİREN MAHALLE BULUŞMALARINDA SIRA VEKSE  VE BAĞPINAR'DAYDI

YAZI ŞENLENDİREN MAHALLE BULUŞMALARINDA SIRA VEKSE VE BAĞPINAR'DAYDI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, mahalle buluşmaları kapsamında Vekse ve Bağpınar Mahalle halkı ile bir araya geldiklerini söyleyerek vatandaşların renkli ve eğlenceli bir gün geçirdiğini belirtti.

Mahalle etkinliklerin yaz aylarını değerlendirmek ve eğlenceli zaman geçirmek adına büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Dr. Palancıoğlu, "Melikgazi Mahalle Buluşmaları kapsamında hemşehrilerimizle kucaklaştığımız, mahallelerimizin teknik eksikliklerini tamamladığımız etkinliğimiz keyifle devam ediyor. Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, mahalle buluşmaları kapsamında  Vekse ve Bağpınar Mahalle halkı ile bir araya geldiklerini söyleyerek vatandaşların renkli ve eğlenceli bir gün geçirdiğini belirtti.

Mahalle etkinliklerin yaz aylarını değerlendirmek ve eğlenceli zaman geçirmek adına büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Dr. Palancıoğlu, "Melikgazi Mahalle Buluşmaları kapsamında hemşehrilerimizle kucaklaştığımız, mahallelerimizin teknik eksikliklerini tamamladığımız etkinliğimiz keyifle devam ediyor. 

Google+ WhatsApp