Yankesicilik yapan 2 kadın şüpheli serbest bırakıldı

Yankesicilik yapan 2 kadın şüpheli serbest bırakıldı

KAYSERİ'de Jandarma Gesi'de girdikleri markette tırnakçılık yönetimiyle yankesicilik yapan iki kişi Jandarma tarafından yakalandı. Şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

[16:11, 09.06.2020] Yasin Dalkılıç: Melikgazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipler, Gesi'de bir markette yankesicilik yapan A.M ve ablası N.M.'yi suç üstü yakaladı. Gözaltına alınan 2 kadın şüpheli sorgularının ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemede serbest bırakıldı.
[16:34, 09.06.2020] Yasin Dalkılıç: Kayseri Jandarması Mayıs 2020 Asayiş raporunu açıkladı
 
KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ İl Jandarma Komutanlığı 2020 Mayıs ayı faaliyet raporunu kamuoyuna duyurdu. Son 1 ay içinde Jandarma tarafından ' El Kaide' Terör örgütü üyesi 9 kişi yakalandı. Şüphelilerden 4'ü tutuklanırken, 5'i adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
 
 
İl Jandarma Komutanlığınca Mayıs 2020'de yapılan faaliyet raporları açıklandı. 68 kasten yaralama olayının yaşandığı Jandarma bölgesinde 146 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Jandarma'nın hırsızlık şüphelilerine yönelik yaptığı çalışmada ise 34 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 5'i tutuklandı. Terörle mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda El Kaide terör örgütü ile bağlantısı bulunan Suriye ve Irak uyruklu 9 şüpheli yakalandı. Sorgularının ardından adliyeye çıkarılan şüphelilerden 4'ü tutuklanırken, 5 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
[16:40, 09.06.2020] Yasin Dalkılıç: Kocasinan Belediyesi'nde temizlik ve dezenfekte seferberliği
 
KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında başlatmış olduğu temizlik ve dezenfekte seferberliğini arttırdı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yapılan çalışmalarla ilçe halkına daha temiz bir çevre sunduklarını söyledi.
 
 
 Kocasinan Belediyesi 'ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü’ndeki ekipleri, Yeni Sanayi bölgesinde sokak ve kaldırım temizliği yaptı. Rutin temizliğin ardından kaldırım ve sokaklar dezenfete edilerek vatandaşlara hijyenik ortam sunuldu. 
 
 
Kocasinan Belediyesi  olarak  temiz bir çevre için hizmetlerine  özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, normalleşme süreciyle birlikte bu hizmetlerin eksiksiz olarak yerine getirilmesi amacıyla belediyenin tüm imkanlarının seferber ettiklerini ifade etti.  Başkan Çolakbayrakdar, “Modern şehircilik anlayışıyla her geçen gün Kocasinan’ın çehresini değiştiriyor ve güzelleştiriyoruz. Bunları yaparken de hijyen ve temizlik çalışmalarını artırarak sürdürüyoruz. Özellikle modern araçlar ve profesyonel ekiplerle yaptığımız çalışmalarla nezih ve sağlıklı şartlar oluşturmaya gayret ediyoruz. " dedi.

Google+ WhatsApp