Yalovalı Raketler 10 Yaş Dünya Tenis Turnuvası´nda

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından tertiplenen 10 Yaş Dünya Tenis Turnuvası´nda Yalova´yı 2 sporcu temsil ediyor. Antalya´nın Alanya ilçesinde Clup Alibey Tesislerinde 29 Ekim Çarşamba günü başlay

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından tertiplenen 10 Yaş Dünya Tenis Turnuvası´nda Yalova´yı 2 sporcu temsil ediyor.
Antalya´nın Alanya ilçesinde Clup Alibey Tesislerinde 29 Ekim Çarşamba günü başlayan turnuva 2 Kasım Pazar günü sona erecek. 250 sporcunun mücadele edeceği 10 Yaş Dünya Tenis Turnuvası´nda Yalova´yı Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü sporcuları Sinan Dinç ve Batuhan Aslım temsil ediyor. 5 gün sürecek turnuva müsabakalar bireysel ve takım halinde oynanacak. Takımlar turnuvası 2 tek maçı ve 1 tane çift maçı şeklinde oynanırken, bireysel maçlar ise 4´erli gruplar halinde lig usulüne göre gerçekleştirilecek. Yalovalı sporculardan Batuhan Aslım tekler maçında Tunuslu rakibi Hssaırı Ahmed, Sinan Dinç ise Kosova´dan Meloss Mallani ilk oynayacak.
Antalya´da Yalova´yı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Tenis İl Temsilcisi Mustafa Terzi, "10 Yaş Dünya Tenis Turnuvası´nda Yalova´yı Sinan Dinç ve Batuhan Aslım temsil ediyor. Sporcularımızın sponsorluklarını ise Özel Yalova Hastanesi üstlendi. Bu turnuva sporcularımız için çok önemli. Antalya´ya hazır bir şekilde geldik. İnanıyorum ki Yalova´yı en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.
(EB-MŞ)

29.10.2014 12:57:32 TSI

Google+ WhatsApp