Vali Yardımcısı Dr. Mustafa Arı Görevine Başladı

Vali Yardımcısı Dr. Mustafa Arı Görevine Başladı

Vali Yardımcısı Dr. Mustafa Arı Görevine Başladı

Vali Orhan Düzgün, Kayseri Vali Yardımcılığı görevine başlayan Vali Yardımcısı Dr. Mustafa Arı’yı makamında kabul etti.
Vali Düzgün, 28 Temmuz 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan İçişleri Bakanlığı’nın 2015/398 sayılı Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile İzmir Çiğli Kaymakamlığı görevinden Kayseri Vali Yardımcılığı’na atanan Dr. Mustafa Arı’ya yeni görevinde başarılar diledi.
- DR. MUSTAFA ARI KİMDİR?
Vali Yardımcısı Dr. Mustafa Arı, 1967 yılında Sivas’ta doğdu. 1989 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Kaymakam Arı, 1989 yılında kamu hukuk alanında yüksek lisansa ve Ankara Barosunda Avukatlık stajına başladı.
1990 yılında avukatlık stajını tamamlayan ve Çanakkale’ye kaymakam adayı olarak atanan Vali Yardımcısı Arı sırasıyla İzmir- Seferihisar, Afyon-Başmakçı, Antalya-Kale (Demre), Antalya-Gazipaşa Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.
1992 yılında İngilizce öğrenmek amacıyla İngiltere’de bulunan Vali Yardımcısı Arı, 1993 yılında Konya-Ahırlı ve Burdur-Tefenni Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.
Vali Yardımcısı Arı, 1994 yılında kaymakamlık kursunu tamamlayarak asaleten Sakarya-Karapürçek ilçesine Kaymakam olarak atandı ve sırasıyla Malatya-Kale Kaymakamı, Ağrı Vali Yardımcısı, Nevşehir Vali Yardımcısı, 2003-2008 Hukuk Müşavirliği (Bilgi İşlem Daire Başkanlığında e-İçişleri ve İl Özel İdareleri Muhasebe sistemi proje yöneticiliği) görevlerinde bulundu. 2009 yılında "e-Dönüşüm, e-Devlet" konusunda Doktorasını tamamlayarak (Ph D) Doktor ünvanı aldı.
Manisa-Gölmarmara Kaymakamlığı ve sonrasında İzmir Çiğli Kaymakamı olarak görev yapan Vali Yardımcısı Arı, 28 Temmuz 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan 2015/398 sayılı İçişleri Bakanlığı’na ait atama kararı ile Kayseri Vali Yardımcılığı görevine atanmıştır.

Google+ WhatsApp