Vali Gökmen Çiçek, kuruluşun 100’üncü yılını kutladı

Vali Gökmen Çiçek, kuruluşun 100’üncü yılını kutladı

Kayseri’de Cumhuriyetin kuruluşunun 100’üncü yılı, Valilik tarafından düzenlenen resepsiyon ile kutlandı. Resepsiyonda konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Kayseri’de sabahtan bu yana çok büyük bir coşku var, buraya gelirken de bütün hemşehrilerimizin bayraklarıyla sokaklarda olduğunu ve heyecanlandıklarını gördük. Sabahki törenimizde de ciddi bir katılım vardı. Birlik ve beraberlik içinde daha nice 29 Ekimleri bu şekilde kutlayacağız“ dedi.

29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyetin 100’üncü yıldönümü için Kayseri Valiliği tarafından resepsiyon düzenlendi. Resepsiyona; Vali Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haldun Taşan, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kaymakamlar, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, il müdürleri, siyasi partilerin il başkanları, STK ve siyasi parti temsilcileri, gaziler, şehit ve gazi yakınları katıldı.
Resepsiyonda konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek; kuruluşun 100’ncü yılını Kayseri’de kutlamanın ayrı bir onur ve mutluluk verdiğini belirtirken, “Kayseri’de sabahtan bu yana çok büyük bir coşku var, buraya gelirken de bütün hemşehrilerimizin bayraklarıyla sokaklarda olduğunu ve heyecanlandıklarını gördük. Sabahki törenimizde de ciddi bir katılım vardı. Birlik ve beraberlik içinde daha nice 29 Ekimleri bu şekilde kutlayacağız” dedi.

Google+ WhatsApp