Uyuşturucudan yakalanan 3 kişi adliyeye sevk edildi

Uyuşturucudan yakalanan 3 kişi adliyeye sevk edildi

Kayseri'de polis ekiplerince yapılan operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 1 kişi suç unsurları ile birlikte yakalandı. Ayrıca polis ekipleri uyuşturucu madde ticareti suçundan araması ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi de yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan 3 kişi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda polis ekiplerince uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 1 kişinin yakalanması için operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda şüpheli şahıs, paket halinde 30 gram metamfetamin maddesi, 850 lira haksız kazançtan ele geçirilen para, 2 adet alüminyum folyo rulosu, hassas terazi ve 2 adet ecstasy hap gibi suç unsurlarıyla birlikte yakalandı. 
 
Öte yandan polis ekiplerince yapılan operasyonda uyuşturucu madde ticareti suçundan aranan ve birisinin 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı. 
 
Gözaltına alınan toplam 3 kişi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Google+ WhatsApp