Ukub Maktek Fuarı´nda Çalışmalarını Sergiledi

Takım Tezgâhları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD) ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB) tarafından 14-19 Ekim tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi´nde düzenlenen MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı´na

Takım Tezgâhları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD) ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB) tarafından 14-19 Ekim tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi´nde düzenlenen MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı´na katılan Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği (UKUB), sektör temsilcilerine faaliyetleriyle ilgili bilgi aktardı.
UKUB Başkanı Şamil Özoğul, makine ile imalat sanayiinin temel üretim aracı olan takım tezgâhlarının en önemli üreticilerinin MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı´nda bir araya geldiğini söyledi. Fuara, Türkiye´nin yanı sıra Almanya, Fransa, İspanya, Çin, İngiltere ve Tayvan´dan çok sayıda firmanın katıldığını belirten Özoğul, "Fuarda takım tezgâhları, metal sac işleme makineleri, tutucular kesici takımlar, kalite kontrol ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren katılımcılar yer aldılar. Fuar Türk kalıp sektörü açısından çok faydalı oldu" dedi.
Fuarda UKUB olarak info standı açtıklarını da vurgulayan Şamil Özoğul, ziyaretçilere UKUB´un Teknoloji ve Ar-Ge Merkezi, Tersine Mühendislik Hizmeti, AnalizSimülasyonOptimizasyon hizmeti, UKEM (UKUB Eğitim Merkezi) ve Yalova´da kuruluş çalışmaları devam eden Kalıp İmalatı İhtisas OSB ile ilgili bilgilendirmeler yaptıklarını belirtti. Özoğul, "Çok sayıda üyelik talebi aldık. Ayrıca fuara katılan üyelerimizin stantlarını da ziyaret ettik" diye konuştu.
(MŞ)

24.10.2014 16:55:36 TSI

Google+ WhatsApp