Türkiye Basketbol 2. Ligi

Türkiye Basketbol 2. Ligi´nde mücadele eden Sinpaş Denizli Basket, evinde oynadığı maçta İTÜ´yü 80-63´lik skorla yenerek galibiyet serisini sürdürdü. Sinpaş Denizli Basket galibiyetlerine devam edi

Türkiye Basketbol 2. Ligi´nde mücadele eden Sinpaş Denizli Basket, evinde oynadığı maçta İTÜ´yü 80-63´lik skorla yenerek galibiyet serisini sürdürdü.
Sinpaş Denizli Basket galibiyetlerine devam ediyor. Sinpaş Denizli Basket´in evinde İTÜ´yü 80-63 skorla mağlup ettiği ve galibiyet serisini sürdürdüğü maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Sinpaş Denizli Basket Başantrenörü Okan Çevik, her maçı kazanmak istediklerini söylerken, her iki takımın oyuncularını da oynanan güzel basketboldan dolayı kutladı.
Deneyimli teknik adam, "Sezon başında 1. Lig´e çıkma hedefiyle yola çıkmış bir takım olarak bizim için evimizde veya deplasmanda hangi takımla oynadığımız çok önemli değil. Bütün takımlara aynı saygı çerçevesinde hazırlanıyoruz. Tek amacımız sahaya çıktığımız zaman maçı kazanmak. Bugün de İTÜ maçı kazanma hedefli bir maçtı. 3 günde bir maç oynamak çok kolay değil. Hafta içi çok fazla maç oynamaya alışmadı takımımız ama yine de bu maçı kazanmasını bildi. Tüm oyuncularıma maçta süre verme şansı yakaladım. İTÜ de maçın son anına kadar maça ortaktı. Kazanmak için güzel basketbol ortaya koydular. Onları ve kendi takımımı tebrik ediyorum. Cumartesi günkü maça elimizden geldiğince hazırlanıp yine evimizde galibiyet almak istiyoruz" dedi.
Sinpaş Denizli Basket´in genç oyuncularından Çağatay Çevik ise, "Almamız gereken bir galibiyeti aldığımızı düşünüyorum. Evimizde oynadığımız maçları 2 tane galibiyetle sürdürüyoruz. Önümüzdeki Gelişim Koleji maçını da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
(EV-SK-SK-S)

29.10.2014 12:43:27 TSI

Google+ WhatsApp