Trabzonspor Evinde Galibiyet Özlemini Bitirmek İstiyor Gökmen Şahin Trabzon

Spor Toto Süper Lig´de, evinde galibiyeti unutan Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu karşısında 176 günlük galibiyet özlemine son vermeyi hedefliyor. Ligin 6. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu´nda,

Spor Toto Süper Lig´de, evinde galibiyeti unutan Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu karşısında 176 günlük galibiyet özlemine son vermeyi hedefliyor.
Ligin 6. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu´nda, Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu sezon evinde ilk galibiyeti alarak 3 puanla tanışmak istiyor. Yaşadığı puan kayıpları yüzünden ligin alt sıralarında bulanan Karadeniz ekibi, sahadan galip ayrılarak taraftarı önünde 176 günlük özlemine son vermenin planlarını yapıyor.
Trabzonspor, geçtiğimiz sezon 26 Nisan 2014´de evinde oynadığı Gaziantepspor maçında son galibiyetini almıştı. Bordo-mavililer söz konusu maçın ardından evinde oynadığı 3 lig maçından galibiyetle ayrılamadı. Bir önceki sezon evinde Galatasaray´a 4-1 mağlup olan Trabzonspor bu sezon oynadığı maçlarda ise Fenerbahçe ile golsüz berabere kalırken, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.
Bu sezon ligde oynadığı 5 maçta 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Trabzonspor´un 4 puanı bulunurken, Mersin İdman Yurdu maçını kazanarak puanını 7´ye çıkarmayı hedefliyor. Ligde yeteri kadar puan kaybı yaşadıklarını futbolcularına anlatan teknik direktör Vahid Halilhodzic, zirve ile aralarındaki olan 7 puanlık farkın kapanabileceğini ancak bunun için öncelikle Mersin İdman Yurdu maçını kazanmaları gerektiğini altını çiziyor. Ligde üst üste 3 maç kazanmaları halinde takımda ve şehirdeki havanın tamamen değişeceğini ve konum olarak da iyi yerlerde olacaklarını futbolcularına aktaran deneyimli teknik adam her şeyin kendi ellerinde olduğunu vurguluyor.
(GÖK-ÖS-S)

17.10.2014 10:01:51 TSI

Google+ WhatsApp