Tkdk Koordinatörü Okka´dan Borsaya Ziyaret

Burdur´da üç ay önce Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Burdur İl Koordinatörlüğü görevine başlayan Selami Okka, Burdur Ticaret Borsası (BTB) Meclis Başkanı Hikmet Çangır´ı ziyaret e

Burdur´da üç ay önce Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Burdur İl Koordinatörlüğü görevine başlayan Selami Okka, Burdur Ticaret Borsası (BTB) Meclis Başkanı Hikmet Çangır´ı ziyaret etti.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Burdur İl Koordinatörü Selami Okka, tanışma ziyaretleri çerçevesinde, Burdur Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Çangır´ı makamında ziyaretti. Ziyarette, TKDK ve destekleri, proje hazırlama ve değerlendirme süreçleri ile IPARD fonları hakkında bilgi veren Okka, bugüne kadar özellikle et-süt üretimi ve işleme tesislerinin kurulumu ile ilgili projelerin alındığını söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BTB Meclis Başkanı Hikmet Çangır ise TKDK´nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, Burdur´un sahip olduğu potansiyeli harekete geçirmek adına, belirlenen alanlarında yatırım yapacak müteşebbislerin bir an evvel harekete geçerek, Burdur´a yatırım yapmalarını istedi.
TKDK İl Koordinatörü Selami Okka, BTB Meclis Başkanı Çangır´a ziyaret anısına anmalık hediye etti.
(SK-Y)

17.10.2014 11:21:04 TSI

Google+ WhatsApp