Temsili başkanlar, her Cuma öğrencilere dondurma dağıtılmasını istedi

Temsili başkanlar, her Cuma öğrencilere dondurma dağıtılmasını istedi

İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İLMEK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını temsili olarak minik öğrenciler Kemal Koç ve Reyyan Poscu’ya bıraktı. Temsili başkanlar, okul ve resmi kurumlara üzüm bağı kurulmasını ve her Cuma öğrencilere dondurma dağıtılmasını istedi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Fatih Sultan Mehmet İlkokulu öğrencileri Kemal Koç, Reyyan Poscu ve Okul Müdür Yardımcısı Keziban Altun, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek’i makamında ziyaret ettiler. Bir süre çocuklarla sohbet eden Başkan Mustafa İlmek daha sonra makamını temsili olarak Kemal Koç ve Reyyan Poscu’ya bıraktı. Küçük başkanlar okul ve resmi kurumlara asma bahçelerinin kurulmasını, ilçe içerisinden olan üzüm heykelinin ilçe girişine de yapılmasını ve her Cuma öğrencilere dondurma dağıtılmasını istedi.
 
Küçük başkanın talimatlarını not alan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, taleplerin kısa sürede yerine getirilmesi için çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Belediye Başkanı İlmek “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle makamımızı çocuklarımıza emanet ettik. İncesu Belediyesi olarak çocuklarımızın mutluluğu için çalışmalar yapıyoruz. İlçemizdeki park sayısını artırdık, oyun gruplarını yeniledik. Eğitim ve öğretim konusunda elimizden geldiği kadarınca iyileştirmeler ve düzenlemeler yaptık. Şimdi de makamımızı temsil ettiğimiz yavrularımızın talepleri oldu. Son derece doğru ve uygun olan talepler en kısa zaman içinde yerine getirilecektir” dedi. Başkan İlmek günün anısına çocuklara hediyeler verdi.

Google+ WhatsApp