Süleyman Kamçı Talas Muhtarlarıyla Görüştü

Vali Süleyman Kamçı, Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Valiliği koordinesinde düzenlenen “Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları” kapsamında Talas ilçesinde görev yapan muhtarlar ile bir araya geldiler.

Toplantı Tarihi Tablakaya Mahallesinde bulunan ve Talas Belediyesi tarafından restore edilerek Talas Kabul Evi ve Nikah Salonu olarak hizmete açılan eski belediye binasında yapıldı. 

Talas ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Kamçı, "Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları" çerçevesinde ikinci kez bir araya geldikleri Talas mahalle muhtarlarıyla ilk toplantıdan bu yana isteklerin çözümü noktasında neler yapıldığını görüşerek çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Muhtarların taleplerine hızla çözüm üretmek amacıyla Talas’ta düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Palancıoğlu, "Hizmetlerle alakalı muhtarlarımızın mahalle taleplerinin çözümü noktasında oldukça yararlı olan bu toplantıyı tertip eden Valimiz Sayın Kamçı'ya teşekkür ederim." dedi.

Muhtarların taleplerini tek tek dinleyen Vali Kamçı, ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Toplantı, muhtarların mahallelerin taleplerini ilgili kurum müdürlerine doğrudan iletmesi ile devam etti. Toplantının sonunda muhtarlarla günün anısına toplu hatıra fotoğraf çektirildi.

Google+ WhatsApp