Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3 Lig 1. Grup´ta mücadele eden Manavgatspor, bu hafta evinde oynayacağı Bursa Nilüferspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Manavgatspor, Bursa Nilüferspor maçı hazırlıklarını Evrenseki Stad

Spor Toto 3 Lig 1. Grup´ta mücadele eden Manavgatspor, bu hafta evinde oynayacağı Bursa Nilüferspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Manavgatspor, Bursa Nilüferspor maçı hazırlıklarını Evrenseki Stadı´nda sürdürdü. Manavgatsporlu oyuncular tam sahada dayanıklılık çalışmaları yaptıktan sonra taktik antrenman ve çift kale maç ile çalışmayı tamamladı.
Manavgatspor Sportif Direktörü Kamil Atalay, 18 Ekim Cumartesi günü Evrenseki Stadı´nda 15.30´da oynayacakları Bursa Nilüferspor karşılaşmasında galibiyet hedeflediklerini söyledi.
Geçen hafta deplasmanda Çorum Belediyespor ile karşılaştıklarını ve golsüz berabere kaldıklarını hatırlatan Atalay, "Çorum Belediyespor ligin güçlü takımları arasında yer alıyor. 3 puan için gittik ancak gol pozisyonlarını harcadık. Net 4 gol pozisyonumuz vardı ama atamadık. Onların da 1 pozisyonu direkten döndü" dedi.
Ligde 13 puanla 2. sırada yer aldıklarını belirten Atalay, "Genç kadromuzla ligde şu an çok iyi gidiyoruz. Grubumuzda en çok gol atan takımız. Bu hafta 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Manavgatlı sporseverleri Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada tribünlere, takımlarını desteklemeye bekliyoruz" diye konuştu.
(AK-SK-SK-S)

16.10.2014 14:02:10 TSI

Google+ WhatsApp