Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup´ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi günü İzmir´de yapacağı Göztepe maçının hazırlıklarını tamamladı. Yarın Diyarbakır´dan uçakla İzmir´e gidece

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup´ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi günü İzmir´de yapacağı Göztepe maçının hazırlıklarını tamamladı. Yarın Diyarbakır´dan uçakla İzmir´e gidecek yeşil-kırmızılı takımda 2 cezalı ve 4 sakat futbolcu var.
Geçen hafta kendi sahasında oynaması gereken MKE Ankaragücü maçı bölgedeki Kobani protestolarından sonra başlayan güvenlik tartışmaları gerekçe gösterilerek ileri tarihe ertelenen, 8 Ekim´de yine Diyarbakır´da oynaması gereken Düzyurtspor karşılaşması aynı gerekçeyle ertelendiği için rakiplerine göre 2 maçı eksik olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor´da tüm gözler Göztepe maçına çevrilmiş durumda. Sakatlığı geçen Şeyhmus Özer´in kadroya dahil edildiği ifade edilirken, Barış Ataş ve Ertan cezalı, Samet, Mansur Ay, Ahmet ve Emre Hasan da sakat oldukları için forma giyemeyecek.

KAFİLE YARIN GİDECEK
Son haftalarda alınan kötü sonuçlardan sonra teknik heyette kan değişikliğine giderek Metin Diyadin´i getiren İzmir temsilcisiyle Cumartesi günü saat 19.00´da yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, puan veya puanlarla dönmek istiyor.
Yarın uçakla İzmir´e gidecek olan Diyarbakır ekibi, kent merkezindeki bir otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Tahkim Kurulu´nun, 4 maç ceza alan Ertan Koç´un cezasıyla ilgili kararını da yarın vermesi bekleniyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazarspor maçından sonra temsilci raporu doğrultusunda PFDK tarafından verilen cezaya itiraz etmişti.
(HA-YRT-SK-S)

23.10.2014 11:48:55 TSI

Google+ WhatsApp