Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup´ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesapor, ismini Amedspor olarak değiştirmek için çalışma başlattı. İsmini Amedspor olarak değiştirmek isteyen Diyarbakır B

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup´ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesapor, ismini Amedspor olarak değiştirmek için çalışma başlattı.
İsmini Amedspor olarak değiştirmek isteyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor´un bu ismi yasal hale getirmek için başlattığı çalışmalarda sona gelindi. Dernekler İl Müdürlüğü´ne bu yönde yapılan başvuru kabul edilerek onaylanırken, gözler iki kulübün yasal prosedürleri yerine getirmesinde ve TFF´nin vereceği karara çevrildi. Bugünlerde kongre yapacak olan Amedspor ismini değiştirirken, boşa düşecek olan bu ismi Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor da kongre yaparak alacak. Tüm yasal prosedürlerin tamamlanmasından sonra TFF´ye isim değişikliği için başvuru yapılacak. TFF´nin de iki kulübün borçsuz olması ve yasal bir engel olmaması nedeniyle Amedspor ismine onay vermesi bekleniyor.

GÖZTEPE MAÇI CUMARTESİ OYNANACAK
Öte yandan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor´un bu hafta sonu Göztepe ile deplasmanda yapacağı karşılaşma 25 Ekim Cumartesi gününe alındı. İzmir Atatürk Stadı´ndaki karşılaşma saat 19.00´da başlayacak. Maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-kırmızılı takımda cezalı olan Ertan ve Barış bu maçta forma giyemeyecek. Şeyhmus, Emre Hasan, Samet, Ahmet ve Mansur Ay´ın da sakatlıkları devam ediyor.
(HA-YRT-SK-S)

20.10.2014 14:48:55 TSI

Google+ WhatsApp