SP İl Başkanı Coşkun: “Biz size belediyecilik nasıl yapılır tekrardan öğreteceğiz”

SP İl Başkanı Coşkun: “Biz size belediyecilik nasıl yapılır tekrardan öğreteceğiz”

Kayseri’de yapılan belediyecilik çalışmalarını eleştiren Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun; “Belediyecilik bir STK’nın programına gidip de STK’nın spor merkezini açmak değildir. 94 ruhu milli görüşün asıl temsilcisi olan Saadet Partisinde ya buraya geleceksiniz ya da belediyeyi bize devredeceksiniz biz size belediyecilik nasıl yapılır tekrardan öğreteceğiz” dedi.

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun Kayseradar ve Radyoradar ortak yayınında ‘Konuşacaklarımız Var’ programına katılarak Moderatör Salih Zeki Çetin ve Melih Kamış’ın sorularını yanıtladı. 
 
Kayseri’de yapılan belediyecilik çalışmalarını eleştiren Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun; “Belediyecilik bir STK’nın programına gidip de STK’nın spor merkezini açmak değildir ki bırakın bunları gelin bu israftan bu gösterişten ben yaptım algısından kurtulalım vatandaşa hizmet edelim. Biz reklamını yapmayacağız bu işin yapacağız vatandaş görecek diyecek ki Allah razı olsun. Bir taş koydularsa bir taşın üstüne Allah kendilerinden razı olsun ama biz onlardan daha iyisini yapacağız 94 ruhunu arıyorlar 94 ruhu orada değil bunlar 2002 ruhunu arayamıyorlar niye? 2002’de geldiler iktidara AK Parti 2001 yılında kuruldu niye 2001 ruhu değil de 94 ruhu? ama yanlış yerde arıyorlar 94 ruhu milli görüşün asıl temsilcisi olan Saadet Partisinde ya buraya geleceksiniz ya da belediyeyi bize devredeceksiniz biz size belediyecilik nasıl yapılır tekrardan öğreteceğiz” dedi.

Google+ WhatsApp